Canvas meerluik
Canvas meerluik Canvas meerluik Canvas meerluik
Canvas meerluik
Prijs
39.99 *

Details

Uw lievelingsfoto op een meerdelig canvasdoek!

Uw foto wordt automatisch verdeeld over de delen van het meerluik. Een eenvoudige manier om een echt kunstwerk in huis te halen!

Het materiaal dat door ALDI wordt gebruikt bestaat uitsluitend uit hoogwaardig linnen dat ook door kunstenaars in toonaangevende ateliers wordt gebruikt. Dit materiaal is speciaal gemaakt voor het afdrukken op linnen en zorgt voor een bijzonder stralende kleurkwaliteit. Naast de buitengewone stralende kleurweergave heeft ons materiaal nog een ander voordeel. De kleur is bestand tegen UV-straling. Hierdoor is uw afdruk op linnen altijd optimaal beschermd tegen verbleken.

Canvasdoeken van ALDI worden bovendien geleverd met 8 hardhouten wiggen, die al aan de achterkant van de lijst zijn bevestigd. Hiermee kunnen moderne spielijsten probleemloos worden gespannen. Met hardhouten wiggen kunt u spanningsveranderingen in de lijs, veroorzaakt door bijvoorbeeld een wisselende temperatuur en luchtvochtigheid zelf verhelpen, en natuurlijk krijgt u deze wiggen gratis bij uw canvas!


Formaat


Opmerking

Fotoafdruk op een canvasdoek – waar u op moet letten!

Let er bij de keuze en samenstelling van het gewenste fotomotief op dat er ca. 25 mm van de rand van de opname nodig is voor de bevestiging (zie afb.) Bij de bestelling via de directe upload en via de ALDI fotosoftware wordt met behulp van een gemarkeerd deel aan de rand aangegeven, wat er voor de omslag en bevestiging aan de lijst wordt gebruikt en daardoor niet aan de voorkant van de afdruk te zien is.


Prijzen en verzendkosten