Wanddecoratie

Canvas

10.99 €*

Canvas

Hoge kwaliteit
Het materiaal dat door ALDI wordt gebruikt bestaat uitsluitend uit hoogwaardig linnen dat ook door kunstenaars in toonaangevende ateliers wordt gebruikt. Dit materiaal is speciaal gemaakt voor het afdrukken op linnen en zorgt voor een bijzonder stralende kleurkwaliteit. Naast de buitengewone stralende kleurweergave heeft ons materiaal nog een ander voordeel:
De kleur is bestand tegen UV-straling. Hierdoor is uw afdruk op linnen altijd optimaal beschermd tegen verbleken.

Hardhouten wiggen gratis bij elke bestelling
Om er zeker van te zijn dat u zo lang mogelijk kunt genieten van uw afdruk op linnen, maken wij uitsluitend gebruik van hoogwaardige materialen. Moderne spielijsten kunnen bovendien met behulp van hardhouten wiggen probleemloos worden nagespannen. Met de hardhouten wiggen heeft u de mogelijkheid om spanningsveranderingen in de lijst die bijvoorbeeld kunnen ontstaan door wisselende luchtvochtigheid en temperaturen, zelf te compenseren.
De linnen afdrukken van ALDI worden daarom geleverd met 8 extra hardhouten wiggen die al op de achterkant zijn bevestigd.

Fotoafdruk op een spielijst – waar u op moet letten!
Let er bij de keuze en samenstelling van het gewenste fotomotief op dat er ca. 25 mm van de rand van de opname nodig is voor de bevestiging (zie afb.) Bij de bestelling via de directe upload en via de ALDI fotosoftware wordt met behulp van een gemarkeerd deel aan de rand aangegeven, wat er voor de omslag en bevestiging aan de lijst wordt gebruikt en daardoor niet aan de voorkant van de afdruk te zien is.

Bestelopties

Ontwerp uw product nu online...of maak gebruik van onze bestelsoftware.Op deze pagina vindt u informatie over onze levertijden.