Fotoafdrukken in diverse formaten

Heeft u ook zo veel foto´s die op de harde schijf in de vergetelheid raken? Bestel dan afdrukken van uw mooiste foto´s op hoogwaardig premium-fotopapier! Kies uit diverse formaten en profiteer van de grote flexibiliteit en de voordelige prijs!

[Toggle]

  • Scherpe en stralende kleuren
  • Blootgesteld op echt fotopapier
  • Keuze uit mat of glanzend

[/Toggle]

Beeldformaat

Hoe groot wordt mijn fotoafdruk? Hier vindt u hulp bij het bepalen van het juiste beeldformaat.

Fotovarianten

Er zijn meerdere manieren om foto’s af te drukken. Ontdek hoe u uw foto´s nog verder kunt ontwikkelen. Bij de ALDI Fotoservice zijn er diverse varianten.

Papiersoorten

Mat fotopapier zorgt ervoor dat de kleuren van uw foto´s zacht en natuurlijk overkomen. Glanzend fotopapier beschikt over een zeer egaal oppervlak. Daardoor komen contrasten en kleuren op de foto´s nog beter uit.

Uw foto´s voordelig afgedrukt op premium-fotopapier.

Het juiste formaat voor elke toepassing: met de ALDI Fotoservice heeft u volop mogelijkheden. Druk uw foto´s af in de formaten 9 x 13, 10 x 15, 13 x 18 of 20 x 30 en gebruik de afdrukken voor uw fotoalbums, als wanddecoratie of om mee te knutselen.

Meer keuze door diverse beeldformaten

Een fotoalbum met steeds hetzelfde beeldformaat vullen kan saai overkomen. Varieer daarom met het formaat van uw afdrukken met de ALDI Fotoservice. Naast de vier verschillende maten zijn er ook vierkante foto´s op Instagram-formaat en fotoafdrukken met een witte rand voor meer flexibiliteit bij het samenstellen van uw fotoboeken of het knutselen. Met de ALDI Fotoservice heeft u voor elk doel het ideale fotoformaat bij de hand.

Eersteklas kwaliteit, glanzend of mat

U heeft niet alleen volop keuze op het gebied van fotoformaten, maar ook voor de afwerking van het materiaal. Een licht glinsterend, mat oppervlak van uw fotoafdrukken geeft een stijlvol effect, terwijl een glanzend oppervlak de kleuren en contrasten nog meer tot hun recht laat komen. Hiermee kunt u ook binnen een album variëren voor een interessant effect. Natuurlijk zijn alle fotoafdrukken zeer duurzaam en verkleuren ze niet, zodat u heel lang plezier van uw foto´s zult hebben.

Foto’s