Giftideeën

Leg waardevolle kindermomenten vast

Eindelijk is de tijd gekomen: het gezin groeit en de wereld keert zich onmiddellijk om. De baby heeft tijd en aandacht nodig. Het kan snel gebeuren dat men zich afvraagt waar de tijd eigenlijk voorbij is. Snelle snapshots en foto's van de mooiste en grappigste herinneringen zullen u helpen deze momenten te herbeleven.

De eerste lachende of onhandige looppogingen worden zo levendig herinnerd. Maar in het tijdperk van digitale fotografie worden zelfs de mooiste opnames vaak vergeten. Het is te tijdrovend om het te ontwikkelen en te verlijmen in een fotoalbum. Dat hoeft echter niet het geval te zijn. Met ALDI Foto maakt u in een handomdraai uw eigen persoonlijke fotoboeken voor baby's - volgens uw wensen en behoeften. "Dan is er geen waardevol moment meer dat stoffig wordt in digitale mappen.

De mooiste baby foto's in een fotoboek

Niets geeft ons meer plezier dan een stralend kindergezicht. Het is dus leuk om al deze unieke momenten vast te leggen en tastbaar te maken. Een uniek fotoboek geeft u de mogelijkheid om foto's van u kleine schatje te blijven bewonderen of te delen met vrienden en familie. Zowel grootouders als peetouders zijn blij om de ontwikkeling en vooruitgang van de protégés te kunnen zien en vastleggen. Met het juiste ontwerp kunt u de harten van het hele gezin verwarmen. Maar niet alleen anderen bladeren door de foto's van uw baby met glimlachende gezichten, u zult zelf altijd graag terugdenken aan deze prachtige tijd.

Nu ontwerpen

Het ideale cadeau voor familie en vriendin

U bent niet de enige die zal genieten van een prachtig fotoboek. Geef de grappigste en mooiste herinneringen weg aan uw grootouders. Vooral als ze verder weg wonen, is het fijn als ze kunnen volgen hoe hun kleine kleinkinderen steeds groter worden. Maak fotoboeken voor uw kind voor zijn 18e verjaardag of andere gelegenheden. De volwassen lievelingen zullen genieten van het kijken naar hun eigen foto's van zichzelf en hun vroege jeugd.

De juiste formaten voor uw fotoboek voor baby's

Om alle prachtige herinneringen perfect tot hun recht te laten komen, kunt u kiezen uit verschillende formaten: van een handig A6-boek tot een prachtig A3-album, plus een keuze uit portret-, landschaps- en vierkante edities. Afhankelijk van uw wensen ontvangt u ook verschillende bindingen.

Om ervoor te zorgen dat u bijzonder lang van de jeugdherinneringen van uw schat kunt genieten, staan de kwaliteit en de lange levensduur van de fotoboeken voorop. Een hoogwaardige linnen omslag is bijzonder geschikt als cadeau, waarmee uw foto's elegant en stijlvol in scène worden gezet. Voor een extravagant effect bieden wij u, naast de matte optie, een hoogglanzend fotopapier waarmee uw foto's echt gaan stralen. Wij zorgen ervoor dat uw dierbare herinneringen zijn gebonden in de beste kwaliteit om u te behagen voor een lange tijd.

Bestel uw fotoboek voor uw baby tegen een redelijke prijs

Wij bewijzen u dat een fotoboek van hoge kwaliteit niet altijd duur hoeft te zijn. Daarom bieden wij u een unieke prijs-prestatieverhouding voor onze fotoproducten. Ook bij bestellingen met meer dan één product betaalt u slechts één keer verzendkosten. Met ALDI Foto kunt u uw fotoboek eenvoudig en goedkoop online bestellen. Probeer het nu.

Eenvoudig fotoboek ontwerp

Bij het ontwerpen van een fotoboek zijn er geen grenzen aan uw verbeelding. Kies de mooiste en grappigste foto's. Veel kant-en-klare lay-outs helpen u om elke pagina te ontwerpen volgens uw wensen en ideeën. Als u liever tijd doorbrengt met de kleine protégé, kunt u gebruik maken van de automatische vulling. De software integreert uw foto's direct in de geselecteerde sjabloon en u bespaart tijd. Wij bieden u grappige achtergronden, diverse cliparts en andere sjablonen rond het babythema. Of het nu jongen of meisje is - onze sjablonen zijn altijd thematisch geschikt voor uw behoeften. Natuurlijk kunt u uw fotoboek ook helemaal vrij ontwerpen en achtergronden, frames en dergelijke handmatig installeren.

Een scan van uw geboorteakte, wenskaarten of voetafdrukken en handafdrukken vervolledigen uw herinnering op een heel bijzondere manier. Als u ook enkele mooie woorden of de eerste woorden van uw favoriet wilt opnemen, gebruik dan andere letters. Zodra uw kind ouder is, kunt u ook de eerste kunstwerken of grappige woorden en uitspraken integreren. Zo legt u al die unieke momenten vast.

Nu ontwerpen

Bijpassende fotoproducten