Giftideeën

Een plek voor de beste herinneringen

Voor velen is het de belangrijkste dag van hun leven - hun bruiloft. Natuurlijk willen ook de herinneringen aan deze speciale gelegenheid naar behoren worden vastgelegd. Foto's helpen om zulke unieke momenten levend te houden en vol emoties. Maar vaak worden de kostbare foto's in digitale vorm stoffig op de harde schijf, in plaats van uit de schappen te worden gehaald en keer op keer te worden bekeken met het fotoalbum. Het is heel eenvoudig om afdrukken van hoge kwaliteit online te bestellen en ze direct bij u thuis te laten bezorgen om de speciale momenten op te frissen.

Overwegingen voor uw perfecte fotoboek

Zelfs voor de bruiloft kunt u een aantal overwegingen die het gemakkelijker voor u om uw boek later te ontwerpen zal maken. Als u een professionele fotograaf hebt ingehuurd, bespreek dan wat u in gedachten heeft. U zult dus later geen belangrijke opnames meer missen. Anderzijds moeten uw professionele en amateurfotografen er ook voor zorgen dat zij tijdens de festiviteiten elegante detailopnames maakt. Een foto van de ringen op een kussen of de bloementafel decoratie kan later harmonieus gecombineerd worden met formele foto's en portretten - ze maken de structuur van uw fotoboek een beetje los. Vraag na de viering al uw vrienden en familieleden om u de foto's die zij hebben gemaakt toe te sturen. Zo heeft u een zo groot mogelijke selectie aan eigen en professionele foto's voor het maken van het fotoboek.

Nu ontwerpen

De juiste structuur voor het maken van uw fotoboek

Voor een mooi fotoalbum is het verstandig om vooraf een structuur te vinden. Een populaire manier is om de opnames chronologisch te rangschikken: van de voorbereidingen, via de ceremonie, tot de viering die volgt. Leg elk kostbaar geheugen van die dag vast in prachtige snapshots.

U kunt uw fotoboek ook in thematische hoofdstukken onderverdelen - dat is geheel aan u. Om het eigenlijke ontwerp later gebruiksvriendelijker te maken, selecteert u de mooiste snapshots en portretten en plaatst u ze in een speciale map op uw computer. Dan kunt u alleen de afbeeldingen uploaden die u echt wilt hebben in uw persoonlijke fotoboek. U vindt de foto's die u wilt veel sneller tijdens het ontwerpproces.

Uw fotoboek als digitaal plakboek

Wie zegt dat u alleen foto's in uw trouwboek kunt opnemen? U kunt voor deze speciale gelegenheid ook gescande documenten gebruiken. De uitgebreide uitnodigingen of uitgebreid ontworpen menukaarten zijn een geweldige aanvulling op de foto's van de dag. Ook geperste bloemen van de tafeldecoratie of speciale felicitaties van uw familie passen in deze collages. Verzamel eenvoudig veelzijdig materiaal - zo wordt het fotoboek van uw bruiloft heel bijzonder en persoonlijk!

Een prachtig trouwfotoboek als cadeau - voor getuigen, familie of vrienden

U kunt ontwerpen individuele bruiloft fotoboeken niet alleen voor jezelf. Deze unieke herinneringscollecties zijn ook een prachtig cadeau. U kunt het beste verschillende formaten plannen: een groot prentenboek voor uzelf en een kleinere versie voor getuigen of gasten. Niet alleen u zult zich deze speciale dag voor een lange tijd herinneren.

Nu ontwerpen

Bestel het juiste fotoboek

ALDI Foto biedt u een grote keuze aan verschillende formaten, verschillende bindingen en papiersoorten. Voor een bijzonder hoge kwaliteit resultaat in unieke kwaliteit, raden wij u aan om een echt fotoboek te kiezen voor uw bruiloft. De belichting van uw foto's op premium fotopapier zorgt ervoor dat uw trouwfoto's in de beste resolutie verschijnen.

Kies voor een elegante glansafwerking of een mat effect naar eigen smaak. Onze echte fotoboeken zijn voorzien van een fanfold binding voor een fotoboek effect. Zo kunt u uw kunstwerk op ware grootte bekijken zonder dat er uitsparingen in de bies verdwijnen. Dankzij deze stabiele binding kun u tot 98 binnenpagina's in uw boek opslaan. Het gehele ontwerp- en bestelproces is eenvoudig met onze ALDI bestelsoftware op de ALDI Foto-website. Uw individuele trouwboek wordt dan direct naar uw huis gestuurd zodat u kunt ontspannen en wachten op een unieke foto-ervaring.

Nu ontwerpen

Bijpassende fotoproducten