Fotoboeken met echt fotopapier

Wie waarde hecht aan extra heldere kleuren, kiest voor echt fotopapier. Bij deze fotoboeken worden de pagina's belicht op echt fotopapier, net zoals bij een fotoafdruk. U kunt kiezen tussen glanzend en mat.

Echt fotopapier glanzend

Een glanzend papieroppervlak laat de pagina's van uw fotoboek stralen zoals een afgedrukte foto. Het wordt gekenmerkt door een zeer hoge scherpte en veel detail. Kleuren komen bij deze papierafwerking bijzonder krachtig naar voren. Het glanzende fotopapier is dan ook ideaal voor technische afbeeldingen, landschappen en macro-opnamen.

Echt fotopapier mat

Een mat papieroppervlak geeft minder spiegelingen en lichtreflecties weer. Het zorgt ervoor dat uw foto's zacht en natuurlijk overkomen. Bovendien beschermt het oppervlak tegen vingerafdrukken en voelt het prettig aan. Het matte fotopapier is uitermate geschikt voor foto's van mensen, omdat kleurnuances in huidtinten zeer zacht en gedetailleerd worden weergegeven.

Fotoboeken met digitaal drukpapier

Het grootste deel van onze fotoboeken wordt digitaal gedrukt. De afzonderlijke pagina's worden op 170 gram papier gedrukt en voelen aan als boekpagina's. Een fotoboek met digitale druk kan veel meer pagina's bevatten dan een fotoboek van echt fotopapier – bij ons tot wel 200 pagina’s!

Digitaal drukpapier glanzend

De glanzende uitvoering van het papier voor digitale afdrukken wordt voorzien een extra hoogglansafwerking. Hierdoor krijgen uw opnamen nog meer helderheid en stralende kleuren. Bovendien beschermt deze laag de pagina's beter tegen vuil en vocht.

Digitaal drukpapier

Papier voor digitale afdrukken is de standaard papiersoort. Het is zeer geschikt voor fotoboeken die u vaak bekijkt.