Begin uw fotoboek: Kies het gewenste soort boek

Hardcover, linnen kaft of softcover: Bij de ALDI Fotoservice heeft u de keuze uit diverse omslagen en bindingen. We hebben een overzicht gemaakt om u een idee te geven van een aantal bindingen en covers.

Begin uw fotoboek: Kies de gewenste papiersoort

Digitale druk of echt fotopapier? Fotoboeken kunnen op twee manieren gedrukt worden. Hier leest u alles over de verschillen en kunt u bepalen op welk papier uw foto's het beste tot hun recht komen.

Hoogwaardige fotoboeken met eigen foto's en tekst

Tegenwoordig worden duizenden foto's bewaard op harde schijven en geheugensticks, waar ze nog maar zelden bekeken worden. Een schat aan herinneringen, die u nu heel eenvoudig in de hand kunt houden. Stel in een paar minuten een compleet fotoboek samen met de duidelijke editor van de ALDI Fotoservice en blaas uw mooiste foto's nieuw leven in. Tastbare herinneringen die u steeds opnieuw uit de boekenkast kunt pakken. Persoonlijke cadeaus recht uit het hart, die bij ouders, grootouders, gezinsleden of vrienden steeds opnieuw een lach op het gezicht zullen toveren.

 

Fotoboeken heel eenvoudig zelf samenstellen

De ALDI Fotoservice heeft diverse fraaie fotoalbums van uitstekende kwaliteit. Met de flexibele online editor of de eenvoudig te gebruiken software kunt u uw fotoboeken gemakkelijk zelf vormgeven. De vele kant-en-klare lay-outs, cliparts, kaders en ontwerpen helpen u om echt iets bijzonders van uw fotoboek te maken. En dankzij de tekst- en vormgevingsopties zijn de mogelijkheden vrijwel onbeperkt.

 

Fotoboeken in diverse formaten voor elke gelegenheid

Kies uit het ruime aanbod van de ALDI Fotoservice: De grote XL-fotoboeken geven uw foto's op indrukwekkende wijze weer op A3-formaat. Deze boeken zijn er naar keuze vierkant of staand, maar altijd met echt fotopapier van topkwaliteit. Met volledig vlakke pagina's en een robuuste hardcover. Als alternatief zijn er de grote L-fotoboeken, waarin panorama- en portretfoto's prachtig uitkomen. Verkrijgbaar in verschillende papiersoorten, met softcover, schriftomslag, ringband of een opvallende linnen kaft. De fotoboeken in de maten M en S zijn ideaal als cadeau of als extraatje bij grotere gelegenheden. Ook hier biedt de ALDI Fotoservice diverse formaten en bindingen, waaronder soft- en hardcover, ringband of spiraalbinding. Laat uw creativiteit de vrije loop en maak voor elke gelegenheid iets bijzonders.

 

Premiumkwaliteit die prikkelt

Een echte blikvanger op de salontafel: Een album vol foto's van feestelijke gelegenheden zoals bruiloften, jubilea en diploma-uitreikingen of uw mooiste vakantie- en familiefoto's. Met de premium-fotoboeken van de ALDI Fotoservice ziet u uw mooiste herinneringen in een heel nieuw licht. Dankzij de volledig vlak liggende pagina's komen ook panoramafoto's perfect tot hun recht. De hoogwaardige en zeer duurzame digitale druk in 6 kleuren zal u overtuigen door de volle kleuren en opvallende scherpte. Elke gast zal onder de indruk zijn van het bijzonder fraaie fotopapier en de elegante glanzende of matte afwerking van uw foto's.