Vind de juiste binding voor fotoboeken

Herinneringen aan je favoriete momenten met familie, vrienden en belangrijke herinneringen tijdens je vakantie worden het best bewaard in fotoboeken. Maar hoe moet het fotoboek worden gebonden?

Hardcover met layflat-binding

Dankzij de layflat-binding liggen de pagina's vlak in de boekband. Zo kunt u uw foto's probleemloos over een dubbele pagina laten lopen. Dit fotoboek is dan ook ideaal voor uw panoramaopnamen. De layflat-binding is zowel beschikbaar voor fotoboeken van echt fotopapier als voor digitaal gedrukte fotoboeken. U heeft de keuze uit zes formaten met layflat-binding.

Hardcover met lijmbinding

De volledige aanpasbare hardcover is een stevige boekomslag. Deze klassieke cover is zeer populair en een robuuste, duurzame keuze. Het hoogwaardige fotoboekpapier en de gelijmde boekbinding garanderen een lange levensduur van uw fotoboek.

Linnen cover

De linnen kaft is een echte klassieker. Deze stijlvolle cover is een harde omslag van echt linnen. Fotoboeken met linnen omslag zijn verkrijgbaar in de kleuren zwart, groen, blauw, bordeaux, rood en beige.

Spiraalbinding

De spiraalbinding bestaat uit zilverkleurige ringen, die u wellicht kent van collegeblokken. Fotoboeken met spiraalbinding kunnen volledig omgeslagen worden en vormen hierdoor een flexibel alternatief voor de klassieke fotoboeken met harde kaft. De stevige ringband is zeer geschikt voor presentaties.

Schrift omslag

Bij fotoboeken met een schriftomslag worden de pagina's bijeengehouden door twee nietjes in de rug van het boek. Dankzij de eenvoudige bevestiging met 2 nietjes kan het boek volledig vlak worden opengelegd. Een schriftomslag is met name geschikt voor kleinere fotoboeken. U kunt kiezen uit vijf formaten.

Softcover met lijmbinding

De softcover is verkrijgbaar in 4 formaten, zeer flexibel en voor allerlei doeleinden te gebruiken. Net als de hardcover kan de softcover volledig naar wens worden vormgegeven met uw foto's en tekst. De gelijmde boekbinding garandeert een lange levensduur.

A3 liggend
A3 vierkant
A4 liggend
A4 staand
A4 vierkant
A5 liggend
A5 staand
A6 liggend
Hardcover
Softcover
Linnen cover
Spiraalbinding
Schrift omslag