Fotocadeaus

Niets brengt uw liefde en vriendschap zo duidelijk tot uitdrukking als een persoonlijk fotocadeau. Ontwerp uw eigen unieke cadeaus voor familie en vrienden bij de ALDI Fotoservice. Laat u inspireren door de vele mogelijke fotoproducten! De producten zijn van hoge kwaliteit en voordelig geprijsd.

Ontwerp zelf unieke fotocadeaus.

Maak van uw mooiste foto een cadeau dat beslist in de smaak zal vallen bij uw vader, moeder, opa, oma, broer, zus of vrienden. Omdat het uit het hart komt en met de juiste foto een eenmalige herinnering aan een gemeenschappelijk moment vereeuwigd.

 

Originele fotocadeaus voor elke gelegenheid

Creëer iets bijzonders: ontwerp persoonlijke fotocadeaus uit het ruime aanbod van de ALDI Fotoservice. Kies bijvoorbeeld uit diverse mokken met een witte of gekleurde binnenkant, een gekleurd oor en verschillende opdrukformaten (normaal en panorama).  Heel opvallend zijn ook de zogenaamde tovermokken, die hun opdruk pas laten zien als ze worden gevuld met een warme drank. Of bedruk T-shirts, keukenschorten en kussenslopen met uw lievelingsfoto en bezorg uzelf of uw gezin een grote glimlach.

 

Decoratieve en praktische fotocadeaus

Leg de betovering van het moment vast en vereeuwig dat bijzondere gevoel in een praktisch fotocadeau van de ALDI Fotoservice. Op een hoogwaardige wandklok komen portretten, landschapsopnamen en afbeeldingen uitstekend tot hun recht (ook ideaal voor bedrijven). Geef uw kinderen aan het begin van het nieuwe schooljaar een schrijfblok met opdruk cadeau. Of verfraai uw bureau met een sneeuwbol met foto waarin glitter, sneeuw of kleine rode hartjes rondom uw lievelingsfoto zweven. Placemats met een persoonlijke opdruk zijn een aanwinst voor uw eetkamer en zijn ideaal voor feestelijke gelegenheden. De fotospellen van de ALDI Fotoservice vormen een leuke uitdaging: een bedrukte fotopuzzel van hout of hoogwaardig fotopapier en een memoryspel met uw eigen foto's garanderen plezier voor het hele gezin.