Fotografie

Toon uw liefde in prachtige foto's

Een selfie maken met uw smartphone is zowel spontaan als authentiek, maar voor grootformaatafdrukken of als prachtig Valentijnsdagalbum zijn deze selfies niet de eerste keuze. Laat u voor deze gelegenheid fotograferen door vrienden of zelfs door een professionele fotograaf. Hier ziet u een paar opwindende, motiverende ideeën die uw liefde in de schijnwerpers zetten.

Laat het knetteren

De hoofden liggen dicht bij elkaar, de ogen gesloten, een hint van een kus, de lens van de camera dichtbij - zodat de fotograaf de beste intimiteit vastlegt. Creatieve houdingen bieden ook afwisseling. Bijvoorbeeld wanneer het paar tegen de muur tegenover de camera leunt, zittend op een trap of op een bank.

Nu ontwerpen

Het draait allemaal om het juiste perspectief

Bijzonder mooie beelden ontstaan wanneer de fotograaf met perspectieven en onscherpte speelt om de vele facetten van een relatie vast te leggen. De liefdevolle blik van de partner, gefotografeerd over zijn schouder, lijkt vooral "echt". Of als beide partners op de foto op verschillende afstanden van elkaar staan en uit elkaar staan. Het echtpaar kon ook een woord vormen met hun handen. De letters LOVE bijvoorbeeld zijn hier zeer geschikt voor.

Kies de juiste plaats

Niet alleen het echtpaar, maar ook de omgeving is belangrijk voor een geslaagd motief. Ga op ontdekkingsreis met de fotograaf: kronkelende steegjes, speeltuinen, bossen, weiden en velden, vakwerkhuizen of ruïnes bieden talloze mogelijkheden voor unieke motieven, die vervolgens tot hun recht komen in een fotoboek of als hoogwaardige fotoprint met ALDI-foto.

Bijpassende fotoproducten