Foto-wandkalender in klassiek A4-formaat

De veelzijdige foto-wandkalender in A4-formaat is de klassieker in het assortiment van de ALDI Fotoservice.

[toggled]

  • Afmetingen: ca. 21,0 x 29,7 cm
  • De startmaand kan vrij worden gekozen
  • 1 voorblad en 12 kalenderbladen
  • Spiraalbinding incl. hanger

[/toggled]

Papiersoorten

Voor onze kalenders gebruiken we uitsluitend hoogwaardig papier van premium-kwaliteit. Hierbij wordt gebruik gemaakt van digitaaldrukpapier als standaard papiersoort. U heeft de mogelijkheid uw kalender in hoogglans te laten afwerken. Een overzicht van alle papiersoorten.

Kalendervarianten

Een heel jaar vol herinneringen. Bij de ALDI Fotoservice kunt u diverse kalenders laten maken. Hier vindt u een overzicht van alle kalenders.

Foto-wandkalender in klassiek A4-formaat laten maken

Dankzij het compacte formaat kunt u deze foto-wandkalender vrijwel overal ophangen en heeft u voldoende ruimte voor uw mooiste foto’s. Met de ALDI Fotoservice maakt u elk kalenderblad uniek. Naast de afzonderlijke pagina’s voor in totaal 12 maanden kunt u ook het voorblad zelf vormgeven. De vele kleuren, achtergronden, cliparts en lettertypen helpen u snel een prachtig resultaat te bereiken. Bepaal zelf of u een groot vak nodig heeft om afspraken te noteren of de weekdagen liever onopvallend en stijlvol verwerkt in een kleurrijke achtergrond.

Verschillende formaten en indelingen

Fotokalenders van de ALDI Fotoservice zijn niet alleen qua vormgeving op uw wensen aan te passen. U kunt tijdens het bestelproces ook aangeven met welke maand u de kalender wilt laten beginnen.

Gezinskalender