Tafelkalender met standaard

Vrolijk uw bureau op met een persoonlijke fotokalender van de ALDI Fotoservice en combineer praktisch gebruik met uw lievelingsfoto’s.

[toggled]

  • Afmetingen: ca. 29,7 x 10,0 cm
  • De startmaand kan vrij worden gekozen
  • 1 voorblad en 12 kalenderbladen
  • Spiraalbinding incl. hanger

[/toggled]

Papiersoorten

Voor onze kalenders gebruiken we uitsluitend hoogwaardig papier van premium-kwaliteit. Hierbij wordt gebruik gemaakt van digitaaldrukpapier als standaard papiersoort. U heeft de mogelijkheid uw kalender in hoogglans te laten afwerken. Een overzicht van alle papiersoorten.

Kalendervarianten

Een heel jaar vol herinneringen. Bij de ALDI Fotoservice kunt u diverse kalenders laten maken. Hier vindt u een overzicht van alle kalenders.

Bureaukalender zelf ontwerpen

U kunt elk van de 12 kalenderbladen plus het voorblad voorzien van uw eigen foto’s. Bovendien kunt u gebruikmaken van diverse kleuren, designs en cliparts. Dankzij het praktische ontwerp blijft de kalender stevig op het werkvlak staan. Zo behoudt u altijd het overzicht en creëert u bovendien een huiselijke sfeer.

Kalender met uitstekende beeldkwaliteit

De tafelkalender heeft het formaat 29,7 x 10 cm en is voorzien van een spiraalbinding. U kunt de beginmaand zelf kiezen, zodat u de kalender op elk moment kunt kopen en toch overzicht over een heel jaar houdt. De foto’s worden op hoogwaardige wijze op eersteklas papier gedrukt, zodat uw favoriete herinneringen met de mooiste kleuren en details behouden blijven. Dus of u uw dierbaren nu het liefst dichtbij wilt houden of de kalender cadeau geeft aan vrienden of familie: met de tafelkalenders van de ALDI Fotoservice zit u altijd goed.

Gezinskalender