Foto´s

Laat uw mooiste foto's niet in de vergetelheid raken op harde schijven, SD-kaarten of USB-sticks! Met de voordelige fotoafdrukken van de ALDI Fotoservice kunt u uw foto's eindelijk weer vasthouden en bewonderen.

Hulp bij het kiezen van het juiste formaat

Altijd de juiste grootte. Bij de ALDI Fotoservice kunt u kiezen uit vele verschillende formaten. Hier vindt u hulp bij het bepalen van het juiste formaat.

Ontdek onze vele mogelijkheden voor fotoafdrukken

Met onze afdrukken in retrostijl kunt u heerlijk verdwalen in nostalgische herinneringen. Houdt u liever van strak en modern? Kies dan voor onze vierkante fotoafdrukken.

Posters en collages

Er is meer dan één manier om foto's af te drukken. Bij de ALDI Fotoservice kunt u van uw mooiste foto's ook een grote poster laten maken.

Topkwaliteit fotoafdrukken voor een voordelige prijs.

Met premium-fotopapier krijgen uw foto's een prachtige helderheid, scherpte en stralende kleuren. De afdrukken zullen nooit verkleuren en zijn verkrijgbaar in diverse formaten. Kies uit een matte of een glanzende afwerking en laat u inspireren door de vele mogelijkheden.

 

Fotoafdrukken in diverse formaten, hoogwaardig en voordelig

Bij de ALDI Fotoservice zijn diverse fotoformaten verkrijgbaar, allemaal van eersteklas kwaliteit en voor een voordelige prijs. Naast de gangbare formaten 9 cm, 10 cm, 13 cm en 20 cm kunt u bij de ALDI Fotoservice ook portret- en sollicitatiefoto's laten afdrukken voor een onvergetelijke eerste indruk. Versier uw afdrukken in 9 cm, 10 cm of 13 cm formaat met een decoratieve witte rand of laat unieke vierkante fotoafdrukken op Instagram-formaat maken (9 x 9 cm, 10 x 10 cm of 13 x 13 cm).

 

Creatief met fotoafdrukken

Gebruik de hoogwaardige fotoafdrukken van de ALDI Fotoservice voor creatieve knutselideeën en maak uw eigen cadeaus voor familie en vrienden. Maak een collage, beplak een geschenkdoos of ontwerp een persoonlijke adventskalender waarbij achter elk deurtje een andere herinnering aan een fijn moment met uw gezin schuilgaat. De mogelijkheden zijn eindeloos met de premium-fotoafdrukken van de ALDI Fotoservice. En dankzij de voordelige prijzen kunt u uw creatieve ideeën gerust de vrije loop laten.