Giftideeën

Bruiloft voorbereidingen

Twee mensen trouwen met elkaar onder uw familie en vrienden. Nauwelijks een andere dag in het leven is zo belangrijk als een bruiloft. Daarom zijn de voorbereidingen - die een jaar eerder beginnen - des te belangrijker. Er zijn veel kleine zaken die deel uitmaken van een perfecte bruiloft. We zullen hieronder een paar zaken onthullen die niet gemist mogen worden en waarmee u gegarandeerd de mooiste dag van uw leven creëert.

Bruiloftsplanning en organisatie

Het vinden van een datum is vaak de eerste uitdaging; de huwelijksceremonie moet immers in harmonie worden gebracht met de plaats van de viering. Veel echtparen willen in de zomermaanden in een weekend trouwen. De datum is meestal snel geregeld. Hierna dient u ervoor te zorgen dat de huwelijksceremonie en de locatie van de bruiloft worden vastgelegd. Het zoeken door middel van internet kan u hierbij helpen, het is echter aan te raden een locatie vooraf persoonlijk te bezoeken. Alleen zo kan beoordeeld worden of de locatie geschikt is en of bijvoorbeeld het eten goed smaakt, hoe de parkeersituatie is en of er overnachtingsmogelijkheden in de buurt zijn.

Nu ontwerpen

Trouwkaarten

De trouwkaart wordt meestal 6 tot 8 weken voor de bruiloft verzonden. Er zijn enkele essentiële gegevens die thuishoren op de trouwkaarten:

  • l Uw namen
  • l De datum en de tijd van aanvang
  • l Locatie
  • l Dresscode
  • l Specifieke deel van de bruiloft waarvoor de gast wordt uitgenodigd
  • l Cadeautip
  • l Hoe de gast zijn aanwezigheid kan doorgeven

Is er een ceremoniemeester aangeduid om uw huwelijksdag in goede banen te leiden, zet dan ook deze contactgegevens op de kaart.

Verder is het natuurlijk de bedoeling om de trouwkaarten een originele en persoonlijke noot te geven. Dit kunt u doen door er een toepasselijk gedicht of een inspirerende tekst op te plaatsen. Verder zorgen een of meerdere foto’s van u samen als een geslaagde toevoeging.

Kaarten met getextureerd papier of goud-effect

Tip: Wilt u een visueel of tactiel effect toevoegen aan uw uitnodigingskaarten? Dan zijn onze vouwkaarten, gedrukt op structuurpapier of met een gouden effect, precies wat u zoekt!

Nu ontwerpen

Bijpassende fotoproducten