Giftideeën

Halloween

Het griezelige festival uit de VS wordt ook steeds populairder in dit land. In de nacht van 31 oktober op 1 november gaan kinderen in kostuums van huis op huis om snoep te halen. Tegelijkertijd biedt Halloween een welkome gelegenheid om een leuk feest te vieren. De individuele uitnodigingskaart met foto moet nu deel uitmaken van het verplichte programma. In de redactie van ALDI Foto vindt u voldoende clipart om uw kaarten een echte Halloween look te geven. Daarnaast hebben we hieronder een paar tips om ervoor te zorgen dat uw gasten worden geschokt.

Halloween punch

En wat is er mooier dan een lekkere monsterpunch uit een beker met bedrukte bloedvlekken of insecten? Voor de punch zelf, rode bessen, druivensap, mousserende wijn, frisdrank (of mousserende wijn) en lychee vruchten bewaard in kersensap, die worden gehalveerd voordat u een gekonfijte kers. De lychees lijken op ogen die in een punchbakje zwemmen.

Het bijzondere hoogtepunt: vul een uitgewassen latex handschoen met water en wat sinaasappelsap en vries ze enkele dagen voor Halloween in. Was de handschoen vóór gebruik met water en haal deze voorzichtig uit de bevroren kern. In de punch ketel, zal de bevroren hand zorgen voor een griezelige verrassing.

Nu ontwerpen

Bijpassende fotoproducten