Giftideeën

Kerstmis

Huisgemaakte geschenken zijn ideaal met Kerstmis om individueel en persoonlijk plezier te geven aan uw dierbaren. Sneeuwbollen met fotomotieven, muurschilderingen en fotoalbums zijn in deze tijd niet voor niets erg populair. Maar zelfs als u gekochte geschenken onder de boom zet, hoeven ze niet onpersoonlijk te zijn: Met behulp van de talrijke producten van ALDI Foto kunt u uw kerstcadeautjes op indrukwekkende wijze verfraaien en een glimlach op de ontvanger toveren, nog voor u het cadeau uitpakt.

Cadeaulabels

De fotostickers en creatieve stickers, die individueel met uw foto's kunnen worden bedrukt, bieden een eenvoudige en creatieve mogelijkheid. Enerzijds kunt u het inpakpapier verfraaien, anderzijds kunt u ook elegant markeren bij wie het cadeau hoort. Gebruik gewoon een paar mooie foto's van de ontvanger om de verpakking te versieren. Of u kunt de stickers met kerstmotieven bedrukken en gebruiken voor decoratie. U kunt ook een hint van de inhoud in de foto's verbergen om de anticipatie te vergroten.

Nu ontwerpen

Cadeaulabel

Een ander decoratief idee voor uw geschenken zijn individuele cadeaulabels van Aldi foto. De cadeaulabel kunt u in stijl met een strik aan het geschenk bevestigen. Hiermee kunt u niet alleen de ontvanger van het cadeau aanwijzen maar ook de versieringen in de boom hangen. De labels zijn ook uitermate geschikt om met kerstmis een bijzonder thema aan te duiden. Kinderen houden er bijvoorbeeld van om foto’s van hun favorieten dieren in de boom te hangen.

Kerst wenskaarten

Een bijpassende cadeaubon met een individueel fotomotief is ook veel persoonlijker dan een gekochte cadeaubon. Het is geen toeval dat ze zeggen: "Een beeld zegt meer dan duizend woorden. U kunt de kaart ook versieren om Kerstmis te matchen met bijpassende clipart. Het resultaat is nog steeds mooi op het bureau of op de plank, zelfs na Kerstmis. De vele individuele formaten bij ALDI Foto bieden u vele mogelijkheden om een unieke groet toe te voegen aan de kleine en grote geschenken.

Cadeaubon

Tip: Toon de persoon die het geschenk ontvangt dat u om hem of haar geeft, zelfs als u "alleen" een cadeaubon weggeven! Cadeaubons of relatiegeschenken hebben een heel ander effect als ze een individueel en persoonlijk ontwerp hebben of in een prachtige fotokaart liggen.

Nu ontwerpen

Bijpassende fotoproducten