Heel bijzondere fotokaarten

Maak uw eigen persoonlijke fotokaarten met de ALDI Fotoservice.

Al onze kaartformaten en varianten in één oogopslag

Naast de klassieke ansichtkaart kunt u bij de ALDI Fotoservice ook menukaarten, tafelkaartjes en cadeaukaartjes ontwerpen. Ontdek de diverse kaartvarianten. Overzicht van de verschillende kaartsoorten

Al onze papiersoorten in één oogopslag

Bij de ALDI Fotoservice heeft u de keuze uit verschillende papiersoorten voor uw fotokaarten. Overzicht van de verschillende papiersoorten.

Fotokaarten voor diverse gelegenheden zelf ontwerpen

De ALDI Fotoservice heeft voor elk feest de juiste fotokaart. Bepaal zelf hoe de uitnodigingen voor uw volgende evenement eruit komen te zien. Verras uw familie en vrienden met creatieve ideeën en vergroot de voorpret voor een bruiloft, kerstfeest, verjaardag of andere festiviteit. Een zelfontworpen kaart is ook heel geschikt als felicitatie of bedankje.

 

Altijd het juiste formaat

Het ontwerpen van uw eigen fotokaarten begint bij de keuze van het formaat. U kunt onder andere kiezen uit klassieke ansichtkaarten, dubbele kaarten met bedrukte voorkant, kaarten om op tafel te zetten, menukaarten voor diners en cadeaukaartjes om elk geschenk een persoonlijk tintje te geven. Hier vindt u het perfecte sjabloon voor elke gelegenheid, dus laat u inspireren en creëer iets speciaals!

 

Fotokaartenpapier voor elke gelegenheid

Als u heeft bepaald hoe uw fotokaarten eruit zullen zien, is het tijd om naar het papier te kijken. De ALDI Fotoservice biedt een breed assortiment fraaie papiersoorten voor elke gelegenheid. Voor de uitnodigingen voor een verjaardag of voor de kerstdagen is het hoogwaardige gevoel van structuurpapier aan te bevelen. Wie van nog meer luxe houdt, kiest voor het papier met goudeffect en laat de uitnodigingen voor de bruiloft nog meer stralen.