Kaartenvarianten in één oogopslag

Klassieke ansichtkaarten

De klassieker onder de kaarten mag natuurlijk niet ontbreken. Deze enkelzijdig bedrukte ansichtkaart biedt voldoende ruimte voor een persoonlijke boodschap. Onze klassieke ansichtkaart is er in twee formaten. Het papier heeft een gewicht van 270 g/m². Ansichtkaarten zijn per stuk of in een set van 10 verkrijgbaar. U heet ook de mogelijkheid ansichtkaarten direct te versturen vanuit onze ALDI Fotoservice-app.

Klassieke dubbele kaart

De klassieke dubbele kaart is er in vier verschillende formaten en drie papiersoorten: digitaaldrukpapier, structuurpapier of papier met goudeffect. Het papiergewicht is afhankelijk van de papiersoort. Blader door de diverse ontwerpsjablonen voor het creëren van uw eigen dubbele kaarten. Dubbele kaarten zijn per stuk of in een set van 10 verkrijgbaar. Bovendien zijn alle dubbele kaarten bij ons inclusief enveloppen.

Tafelkaarten

Een zelfontworpen tafelkaart als plaatskaartje met een passend ontwerp. Kies een van de vele ontwerpsjablonen en geef uw kaartjes een persoonlijk tintje. U kunt kiezen tussen structuurpapier en papier met goudeffect.

Menukaarten

De menukaart is verkrijgbaar in het staande formaat 15 x 20 cm en kan naar keuze worden uitgevoerd in structuurpapier of papier met goudeffect. Er zijn vele ontwerpsjablonen om uit te kiezen, ook passend bij de tafelkaartjes. U kunt zowel de binnen- als de buitenkant zelf ontwerpen.

Cadeaukaartjes

Cadeaukaartjes hebben een gaatje ter bevestiging. De ALDI Fotoservice cadeaukaartjes kunnen worden gedrukt op structuurpapier of papier met goudeffect.

10 x 14 cm liggend
10 x 14 cm staand
10 x 21 cm liggend
10 x 21 cm staand
5 x 8,5 cm
15 x 20 cm staand
12 x 12 cm
10 x 15 liggend
Dubbele kaarten
Tafelkaarten
Menukaarten
Cadeaukaartjes
Ansichtkaarten