Fotokalender eenvoudig zelf ontwerpen

De fotokalenders van de ALDI Fotoservice combineren stijlvolle, persoonlijke ontwerpen met een hoogwaardige afdrukkwaliteit en zijn praktisch in het gebruik.

Ontdek onze verschillende kalenders

Bij de ALDI Fotoservice kunt u diverse soorten kalenders laten maken. Zo zijn er kalenders voor aan de muur en tafelkalenders. Een overzicht van onze kalender varianten.

Papiersoorten voor uw kalender

U kunt kiezen uit vier verschillende papiersoorten voor uw kalender. Een overzicht van onze papiersoorten.

Ontwerp een fotokalender met uw eigen foto's

Met onze kalenders houdt u altijd overzicht over uw week, maand, taken, verjaardagen, feestdagen en nog veel meer. Tegelijkertijd zorgen het prachtige fotopapier en de luxe kleurendruk ervoor dat u vele herinneringen zult ophalen. Kies uit een groot aantal kalenderformaten en ontwerp met de eenvoudig te gebruiken editor in slechts een paar minuten een uniek en praktisch cadeau om elke dag van te genieten. Bovendien kunt u gebruikmaken van diverse sjablonen, designs, cliparts, kaders, lettertypen en nog veel meer.

 

Diverse kalenderformaten voor creatieve ontwerpen

Bij de ALDI Fotoservice vindt u klassieke liggende wandkalenders tot A3-formaat, extra breed in panoramaformaat of vierkant. Ook zijn er gezinskalenders met meerdere kolommen voor elk gezinslid, keukenkalenders en natuurlijk verjaardagskalenders. Kalenders met de papiersoort mat of glanzend bestaan uit een zelfontworpen schutblad en 12 kalenderpagina's. De kalenders met de papiersoort goudeffect zijn dubbelzijdig bedrukt en bestaan uit een zelf ontworpen voorblad en 6 kalenderpagina's. De beginmaand van de wandkalender kunt u zelf kiezen, zodat u ook in de tweede helft van het jaar waar voor uw geld krijgt. De premium-kalenders in A3- en A4-formaat en de trendy vierkante versie behoren tot de mooiste fotokalenders in ons assortiment: het fraai afgewerkte premium-fotopapier maakt van elke foto een unieke, kleurrijke belevenis.

 

Hoogwaardige fotokalenders voor op kantoor

Fotokalenders zijn een eenvoudige manier om uw werkplek een stuk gezelliger te maken. De tafelkalender doet het goed op elk bureau en zal elke dag een glimlach op uw gezicht toveren dankzij de persoonlijke afbeeldingen naast het handige maandoverzicht. Of u nu kiest voor foto's van uw vakantie, landschapsopnamen om bij weg te dromen of de leukste foto's van uw kinderen: de uitstekende papierkwaliteit haalt het beste uit elke afbeelding. Ook de grote bureauonderlegger met 50 vellen ziet er mooi uit en is bovendien heel praktisch. Dit handige kantoorartikel laat uw foto's prachtig uitkomen en omvat naast een leeg veld voor aantekeningen, afspraken of schetsen ook een volledig jaaroverzicht. Bij alle varianten kunt u de beginmaand zelf kiezen.