Kalender-Varianten

Klassieke wandkalender

De wandkalender is een echte klassieker. Een stevige, zilverkleurige spiraalbinding houdt de 12 kalenderbladen bij elkaar. De kalender wordt geleverd inclusief een ophanghaakje. U heeft de keuze uit diverse formaten en papiersoorten. Onze wandkalenders zijn ook verkrijgbaar met een hoogglansfinish of goudeffect. Ook is het mogelijk de foto's op echt fotopapier af te drukken.

Panoramakalender

Op deze kalender komen uw panoramaopnamen schitterend tot hun recht, zonder dat delen van de foto verloren gaan. Maar u kunt ook een afbeelding samenstellen uit meerdere foto's en deze op de kalender laten drukken.

Gezinskalender

Ideaal om elke dag de afspraken van uw gezinsleden in het oog te houden. U kunt tot vier kolommen toevoegen. Elk familielid kan zijn of haar afspraken invullen op een maandblad met meerdere kolommen. Het is ook mogelijk om boven elke kolom een foto van het gezinslid te plaatsen voor een heel persoonlijke kalender. De gezinskalender wordt uitgevoerd in hoogwaardige digitaaldruk.

Keukenkalender

Dankzij zijn smalle formaat past de keukenkalender zelfs in het kleinste hoekje van uw keuken. Er zijn diverse lay-outmogelijkheden om de kalender naar wens vorm te geven. De keukenkalender wordt uitgevoerd in hoogwaardige digitaaldruk. U kunt kiezen tussen twee formaten.

Verjaardagskalender

Vergeet nooit meer een verjaardag met de verjaardagskalender van de ALDI Fotoservice! De verjaardagskalender is niet aan een specifiek jaar gebonden en kan dus steeds opnieuw gebruikt worden.

Tafelkalender met standaard

Met de tafelkalender houdt u alle belangrijke data in het oog – thuis of op kantoor. Ook kunt u uw eigen afspraken toevoegen.

Bureauonderlegger

De bureauonderlegger heeft 50 vellen en wordt gemaakt van hoogwaardig digitaaldrukpapier. Deze onderlegger biedt volop ruimte voor uw afspraken en notities en beschikt bovendien over een jaarkalender. De vellen worden bijeengehouden door een lijmverbinding en een stevige kartonnen rug.

Jaarkalender

De individuele kalender voor het hele jaar met alle data in één oogopslag. Dus je hebt alles goed georganiseerd en geen verjaardag van u vrienden zal worden vergeten. U kunt de kalender eenzijdig bestellen met 12 maanden of tweezijdig met elk 6 maanden.

A3 liggend
A3 staand
A4 liggend
A4 staand
Vierkante 20x20
Vierkante 30x30
liggend
staand
groot
klein
Bureauonderlegger
Wandkalender
Panoramakalender
Verjaardagskalender
Keukenkalender
Gezinskalender
Tafelkalender met standaard
Bureauonderlegger