Artistiek fotocanvas meerluik

Een afdruk van uw mooiste foto op een meerdelig canvasdoek geeft elke ruimte een artistiek tintje.

[toggled]

  • Hoogwaardig linnen doek
  • Stevige spielijst van 2 cm
  • Veel verschillende combinaties

[/toggled]

Materiaal

Uw foto wordt afgedrukt op een hoogwaardig linnen doek en op een 2 cm dikke spielijst gespannen.

Ontdek onze meerluiken

Verdeel uw mooiste foto over meerdere canvasdoeken. U heeft de keuze uit diverse combinatiemogelijkheden.

Uw lievelingsfoto op een fotocanvas meerluik

U kunt uw mooiste foto laten afdrukken op twee of drie naast of boven elkaar liggende delen van een fotocanvas. Ook een vierdelig meerluik van 2 x 2 delen is mogelijk. Elk van deze opties is in verschillende maten verkrijgbaar, zodat er altijd iets voor uw muur tussen zit. U kunt natuurlijk ook elk canvasdoek laten bedrukken met een andere afbeelding en zo een bijzonder collage samenstellen: van een landschapsopname in meerdere delen tot een groep afzonderlijke foto‘s van uw gezin: alles is mogelijk.

Hoogwaardig linnen doek met verschillende lijsten

De foto‘s worden afgedrukt op hoogwaardig linnen doek met een zeer fijne structuur. In combinatie met de UV-bestendige inkt ontstaat een heldere, stralende afbeelding met een lange levensduur. Onze stevige lijsten voldoen aan de FSC-criteria voor een duurzame, milieuvriendelijke productie en zijn dan ook FSC-gecertificeerd. Mocht de spanning van het doek door een constante hoge luchtvochtigheid of sterke temperatuurschommelingen afnemen, dan kunt u het fotocanvas eenvoudig met de hand naspannen. Hiervoor bevinden zich 8 hardhouten wiggen aan de achterkant van de lijst.

Houd bij de keuze van uw foto rekening met de omslagrand

Let er bij de keuze van de foto op dat het canvasdoek voor de bevestiging aan de lijst aan de randen omgeslagen wordt. Hierdoor lopen de randen van de foto over de buitenkant van de lijst. Deze vouwrand wordt zowel op de homepage als in de software duidelijk aangegeven. Zo kunt u eenvoudig de foto zodanig uitlijnen dat alle gewenste delen goed zichtbaar zijn.

Meerluiken