Nieuws en info

Fotoboek online editor

Maak uw fotoboeken nog sneller en flexibeler. Naast de veelzijdige ALDI fotoboeksoftware biedt ALDI Foto nu ook een online redacteur die alle mogelijkheden van zijn offline tegenhanger biedt. Maak nu uw creativiteit de vrije loop en probeer de praktische online editor in uw internetbrowser - heel eenvoudig, binnen enkele minuten klaar en altijd beschikbaar.

Online editor

Gebruik de aanpasopties van de editor om uw foto's en tekst nauwkeurig te plaatsen, of gebruik de automatische wizard om in slechts enkele stappen een indrukwekkend fotoboek te maken. De duidelijke beschrijving en eenvoudige bediening via muis en toetsenbord maken het gemakkelijk voor u om een mooi fotoboek te maken voor uzelf, uw familie of vrienden. U kunt uw foto's vanaf uw PC of Facebook in de editor laden en naar eigen wens rangschikken. Sleep gewoon de gewenste afbeeldingen naar het geselecteerde gedeelte van de editor en start.

Talrijke sjablonen, ontwerpen & achtergronden

Talrijke lay-outs, teksten, decoratie-elementen of achtergronden staan tot uw beschikking. Op een tabblad aan de linkerkant kunt u het gewenste onderwerp kiezen, bijvoorbeeld Kerstmis, feestdagen of baby foto's. Klik op de thema's, clipart en instellingen en sleep ze naar het editorvenster. Het kan niet eenvoudiger.

Veel nieuwe functies

U kunt uw foto's naar wens ordenen, bijsnijden of roteren. In slechts enkele eenvoudige stappen kunt u indrukwekkende collages en grandioze herinneringen aan de mooie momenten in uw leven creëren. Met de opslagfunctie van de online-editor kunt u bovendien meerdere dagen aan een project werken - uw resultaten worden betrouwbaar opgeslagen. De online editor is niet alleen zeer eenvoudig te gebruiken op een PC, maar ook op smartphones en tablet PCs.

Bijpassende fotoproducten