Ontwerptips

Adventskalender

Advent is een tijd vol magie en opwinding voor gezinnen en vooral kinderen. Wat kan deze dagen beter illustreren dan een individuele adventskalender? Elke dag een nieuwe deur openen en een cadeautje of snoepje vinden is leuk, maar herinneringen aan momenten samen zijn nog waardevoller.

Adventskalender met foto's

Met 24 vierkante foto's, die u achterstevoren hangt met klemmen aan een waslijn, presenteer u uw dierbaren op een heel bijzondere manier: Elke dag wordt een foto omgedraaid en onthult een veelvoorkomend moment dat is vastgelegd met een foto. Of u kunt de kalender gebruiken om 23 verwijzingen naar de grote voucher achter beeldnummer 24 te verbergen.

Adventskalender voor ambachten

Als u een duurzamere kalender wilt maken, kan deze tip interessant zijn: bedrukte beker, stoffen zakken of kleurrijke sokken met nummers van 1 tot 24 en hang ze aan een touwtje. Als klein cadeautje kunt u de kaarten van een op maat gemaakt memoryspel gebruiken bij uw foto's. Elke dag tot Kerstmis ontdekt de ontvanger nieuwe familieherinneringen en op kerstavond kunt u samen met de hele set kaarten uitspelen. Deze hoogwaardige afdrukken op slijtvaste materialen zijn ook perfect voor handwerk, omdat ze duurzamer zijn dan conventionele foto's op papier - bijvoorbeeld wanneer u met een heet lijmpistool werkt.

Nu ontwerpen

Bijpassende fotoproducten