Ontwerptips

Huisgemaakte vouchers

Vouchers zijn populaire geschenken - niet alleen omdat u zichzelf de ingewikkelde zoektocht naar een individueel geschenk bespaart, maar ook omdat de ontvanger ze naar eigen smaak kan gebruiken. Sommigen vinden natuurlijk dat een voucher een bepaalde "persoonlijke toets" ontbeert. Dit kan echter gemakkelijk worden verholpen met een klein stukje handwerk.

Wie het klassieker vindt, kan zijn voucher natuurlijk gewoon in een kaart stoppen - het liefst met een individueel fotomotief. U kunt bijvoorbeeld ook laten zien wat de ontvanger met de voucher kan kopen. De volgende ideeën zijn echter veel spannender dan de "klassieke manier" en u bent van harte welkom om ze u te laten inspireren:

Puzzelvoucher

De "puzzel truc" is bijna een klassieker: laat een individuele foto en de vouchercode op een puzzel drukken en leg deze in een envelop met een mooie kaart. Hierdoor wordt de voucher een uniek puzzelplezier.

Verborgen voucher

Een interessante variatie is de "speurmethode voor aaseters". Druk een deel van de vouchercode af op een foto die de volgende onderduikplek aangeeft. De zoekradius moet natuurlijk een beetje van te voren verkleind worden, naar huis en tuin bijvoorbeeld - tenzij u de avonturier wilt uitdagen en een hele grote zoekopdracht wilt doen. Maar dan moet u ervoor zorgen dat de foto's gegarandeerd op de ontvanger wachten wanneer hij bij de tussenstop aankomt.

Foto Boekenbon

Verberg de afzonderlijke cijfers en letters van de vouchercode in een individueel fotoboek vol gedeelde herinneringen. U en de ontvanger kunnen comfortabel op de bank zitten, door het album bladeren en delen van de code zoeken. Vergeet niet uw pen en papier (en code) bij de hand te hebben.

Met deze kleine trucs niet alleen de voucher, maar ook de manier waarop er een echt hoogtepunt wordt. De sleutel ligt in het unieke gebaar waarmee een voucher wordt gepresenteerd. U zult zien: Vaak herinnert u zich de zoektocht en het spel rond de voucher veel levendiger dan de voucher zelf".

Nu ontwerpen

Bijpassende fotoproducten