Ontwerptips

Handwerken voor tuinliefhebbers

Als de tuin groen en bloeiend is, is de hobbytuinier blij. Nog indrukwekkender is het kleine paradijs met de bijpassende decoratie. Met ALDI Foto kunt u gemakkelijk een verscheidenheid aan individuele geschenken oproepen, maar u kunt er ook uitstekende maken. Probeer het uit en gebruik de hoogwaardige fotoproducten als basis voor uw eigen creaties. Nog nooit was het zo gemakkelijk om uw eigen tuin individueel in te richten.

Unieke tafeldecoratie

Creëer een individueel decoratief glas met uw snapshots: Plaats een beetje zand of mos om te stabiliseren, stenen of hout in het glas, plus uw foto's of foto stickers van ALDI Foto. Met een strik of decoratief snoer of met een LED lichte ketting verfraaien en op de tafel - afgewerkt is de unieke tafel decoratie voor het tuinhuis.

Nu ontwerpen

Prachtig windgong

Creëer een decoratieve mobiele voor uw tuinhuisje met de hoge kwaliteit fotogame van ALDI Foto. Laat uw favoriete afbeeldingen gewoon op de vierkante fotokaarten afdrukken. Kleef vervolgens de twee bij elkaar passende kaarten aan elkaar met de rugzijde en leg er eerst een koordje tussen. Omdat de fotomemory kaarten altijd in paren worden geleverd, is het motief van beide kanten te zien. U kunt ook meerdere kaarten aan een draadje hangen. Maak nu de afgewerkte mobiele schroefdraad vast aan schone takken voor een uniek windgong.

Een individuele kruidenpot

Of het nu in de balkontuin is, op het terras of in de vensterbank: culinaire kruiden zijn het hele jaar door een welkome culinaire verrijking. Individueel bedrukte fotobekers van ALDI Foto zijn bijzonder geschikt als decoratieve plantenpotten. Als u uw eigen kruiden (of bloemen) kweekt uit zaden, weet u op het eerste gezicht wat er in opgroeit. Of u drukt de bekers af met mediterrane motieven die overeenkomen met de betreffende inhoud. Deze kruidenbekers zijn bijzonder grappig, niet in de laatste plaats als cadeau-idee.

Bijpassende fotoproducten