Ontwerptips

Cadeau-ideeën voor Valetijnsdag

Sommigen zeggen dat 14 februari alleen een feestdag zou zijn voor bloemisten en banketbakkers. Maar Valentijnsdag is veel meer dan dat: Op deze dag tonen mensen over de hele wereld hun genegenheid voor elkaar, maken kleine geschenken en zijn blij met romantische saamhorigheid. Bij het geven van cadeaus hoeven bloemen of pralines niet meer gebruikt te worden. Creatief handwerk en verrassingen laten uw partner zien dat u hard voor hem werkt. Met de veelzijdige producten van ALDI Foto kunt u geweldige ideeën implementeren die uw schat nog lang zal blijven herinneren. Laat u inspireren!

In het teken van de liefde

Uw tanden poetsen in de ochtend op Valentijnsdag zal onvergetelijk zijn met een fotohart: Druk de mooiste momenten samen af als vierkante retro prints en plak ze samen met liefdevolle berichten op Post-It op de badkamerspiegel. Bijvoorbeeld in de vorm van een hart.

Als alternatief kunt u de binnenkant van de garderobe, een deur of een muur die uw partner gegarandeerd passeert in de ochtend, versieren. De vreugde zal niet minder groot zijn als u de gebruikelijke muurschilderingen ’s nachts vervangt door romantische foto’s op hoogwaardige doeken. Op onze site heeft u de keuze uit vele formaten en materialen.

De weg naar het hart van een man is via zijn maag

De juiste decoratie maakt een romantisch diner nog persoonlijker. Hoe zit het met individuele plaatskaarten, foto's die als puzzels zijn afgedrukt en decoratief over de tafel zijn verdeeld of met foto's die u aan hartvormige heliumballonnen vastbindt en in de kamer laat zweven?

Het hoeven niet altijd vakantiefoto's te zijn

Maak een individueel ontworpen fotoalbum of een stapel afdrukken voor romantisch puzzelplezier. Wilt u uw schat een reis of een wellness vakantie geven? Druk een notitie af als een afbeelding op elke pagina. Skischoenen, Alpenmelkchocolade, Wilhelm Tell en kaas? Blijkbaar gaan we naar Zwitserland! U kunt ook gemakkelijk liefdevolle verhalen, berichten en meer plaatsen in ALDI Foto's individuele fotoalbums. Ik ben er zeker van dat uw lieveling gelukkig zal zijn!

Nu ontwerpen

Bijpassende fotoproducten