Kies een fotokalender met uw favoriete papieren afwerking.

Digitaaldrukpapier

Voor onze kalenders gebruiken we uitsluitend hoogwaardig papier van premium-kwaliteit. Hierbij wordt gebruik gemaakt van digitaaldrukpapier als standaard papiersoort. Het kan voor alle kalenderformaten gebruikt worden. Dit papier heeft een gewicht van 200 g/m² en voelt heel prettig aan.

Digitaaldrukpapier met behulp van UV-bestendige lak

U heeft de mogelijkheid uw kalender in hoogglans te laten afwerken. Hierdoor krijgen uw opnamen nog meer helderheid en stralende kleuren. Bovendien beschermt deze laag de pagina's beter tegen vuil en vocht. De in hoogglans afgewerkte pagina's hebben eveneens een papiergewicht van 200 g/m².

Goudeffect

Deze kalender wordt afgewerkt met een stijlvol metallic goudeffect. Het gebruikte premium-papier heeft een papiergewicht van 200 g/m², een lichte glinstering en een subtiele structuur.

Echt fotopapier

Echt fotopapier staat garant voor heldere, stralende kleuren. Het papier heeft een gewicht van 250 g/m². In tegenstelling tot digitale druk wordt uw foto hierbij direct belicht op echt fotopapier en waardoor het beeld nog levendiger lijkt.