Giftideeën

Schitterende producten voor tuin, balkon en terras

Er zijn maar weinig dingen die net zo ontspannend en lonend zijn als het hebben van een eigen tuin. Genieten van eigen groenten en fruit of genieten van een kleurrijke bloemenzee is zeker het beste voor een hobbytuinier. Wie eens samen met familie en vrienden een grillfeestje in de eigen tuin organiseert of na het beëindigen van het werk kan ontspannen in de zon, de tuin is niet meer te missen. Bij familiefeesten, bij de oogst of wanneer de eerste bloemen uit de grond schieten, is het ook tijd voor mooie fotomotieven die perfect geënsceneerd kunnen worden met producten van ALDI Foto. Maar individuele fotoboeken en hoogwaardige prints zijn slechts één manier om deze unieke momenten vast te leggen of gewoon meer plezier te hebben met uw tuin. Hier vindt u creatieve tips en cadeau-ideeën voor tuinliefhebbers.

Zet stijlvolle accenten in uw tuin

Met het ALDI foto acrylplaatje kunt u uw huis en tuin verfraaien met uw favoriete foto en een individuele belettering. Het acrylschild is bestand tegen alle weersomstandigheden, of het nu regen, sneeuw of zon is. Dit maakt het ideaal voor gebruik buitenshuis. Zo kunt u bijvoorbeeld uw tuinhuis voor diverse festiviteiten inrichten of een familiefoto naast de toegangsdeur plaatsen. Geniet op elk moment van uw favoriete motieven.

Meer mogelijkheden voor uw feest

Uw jongste viert zijn verjaardag in de tuin en u kunt geen geschikte tafel decoratie vinden voor de superheld partij? Wilt u voor uzelf en uw gasten een lentefestival organiseren? Met de bedrukbare placemats zit u aan de veilige kant. De briljante print accentueert elk motief. De individuele onderzetters, die ook als groot geschenk gebruikt kunnen worden, passen perfect bij elkaar. Elk themafeest is dus een succes.

Nu ontwerpen

Onthoud elke dag de mooiste momenten van uw leven

Leg uw beste herinneringen voor altijd vast. Met de individuele fotomok van ALDI Foto kunt u uzelf, vrienden en familie een uniek moment bezorgen. Of versier de beker met bloemen als cadeau voor elke gelegenheid. Fotobekers zijn tijdloos en zullen een grote glimlach op de lippen toveren.

Iedereen wordt chef-kok

Fotobarbecueschort

Met het ALDI foto barbecueschort laat u zien wie de chef-kok is bij de tuinbarbecue. Print op het robuuste textieloppervlak met individuele slogans en foto's die uw culinaire vaardigheden loven. Maar de individuele barbecueschorten zijn ook geschikt als chique accessoire voor het vrijgezellenfeest of heel professioneel voor de medewerkers van uw eigen cateringbedrijf. Met de gepersonaliseerde barbecueschort wordt de tuinliefhebber de tuinkoning.

Nu ontwerpen

Een must voor iedere bierliefhebber

Met deze bierpul smaakt het bier na het werk in uw eigen tuin net zo lekker. De individuele print maakt het, het perfecte cadeau voor Vaderdag of een populair souvenir. Vooral nostalgie liefhebbers genieten van deze rustieke bierpul, omdat het een traditie belichaamt die vooral in Oostenrijk hoog in aanzien staat. Vier uw eigen kleine zomerfeestje op het lokale groen en verwonder uw gasten met individueel ontworpen bierpullen van ALDI Foto.