Giftideeën

De mooiste vakantieherinneringen als fotoboek

Ook al hadden we er al lang naar uitgekeken, zelfs de mooiste reis gaat voorbij - maar de prachtige foto's van het land en zijn mensen zijn nog steeds te zien. Om ervoor te zorgen dat uw herinneringen niet worden vergeten, kunt u een persoonlijk fotoboek maken dat bij uw vakantie past. Dan hebt u steeds weer kunstzinnige foto's binnen handbereik en kunt u adembenemende foto's toevoegen aan de exotische verhalen voor vrienden. Want op ons hoogwaardige fotopapier zijn uw beelden scherper en briljanter dan op een scherm.

Zo individueel als uw reis: uw persoonlijke fotoboek

Heeft u een paar leuke dagen op het strand doorgebracht met uw dierbaren of bent u alleen geweest in de jungle van de natuur op uw hielen? Vakanties en reizen zijn meestal zo mooi omdat we kunnen breken uit het dagelijks leven. Wij zetten onze tijd vrij in en behartigen onze belangen. Ook ALDI Foto's fotoboekensoftware is bijzonder flexibel om precies aan uw wensen en ideeën te voldoen. U kunt kiezen uit verschillende formaten van A6 tot A3, harde of zachte hoes, ringbinding of draad stiksels, met een mat oppervlak of hoogglans afwerking en uw reisgeheugen laten schitteren zoals u ze wilt.

Nu ontwerpen

Kies de juiste afbeeldingen voor een uniek fotoboek

Op reis hebben de meeste mensen veel tijd en geduld om foto's te maken, te experimenteren en herinneringen vast te leggen. Dit resulteert meestal in een groot aantal foto's, zodat u aan het eind van uw vakantie een grote keuze heeft voor uw fotoboek. U kunt het beste denken aan een paar speciale foto's die harmonie kunnen brengen in uw collectie terwijl u op vakantie bent. Als u achtergronden maakt, zoals adembenemende landschappen of fijne zandkorrels, kunt u deze later gebruiken in plaats van de standaard achtergronden. Ook mooie detailopnames maken uw fotoboek compleet en maken het ontwerp los. Of het nu gaat om een straatnaambord, de vlag van uw vakantiebestemming die in de wind wappert of een momentopname van het heerlijke nationale gerecht - dergelijke foto's maken het ontwerp interessant. U kunt op uw PC of laptop een speciale map aanmaken voor de door u geselecteerde afbeeldingen. Dit maakt het eenvoudig voor u om alleen de snapshots te uploaden die u echt in uw fotoboek wilt opnemen. Met onze gratis software hoeft u alleen maar deze map te selecteren om te beginnen met het maken van een professioneel fotoboek.

Meer dan foto's - veel ideeën voor uw fotoboek

Citaten en gezegden zijn een geweldige aanvulling op uw fotografische kunstwerken - of het nu gaat om literatuur die specifiek is voor uw bestemming of gewoon een leuk gezegde over reizen. U kunt uw creativiteit vrijelijk tot uiting brengen met verschillende belettering. Ook leuk om te lezen zijn fragmenten uit uw reisdagboek of persoonlijke en grappige anekdotes.

Als u het geheel wat informatiever wilt maken, kunt u ook interessante feiten over de bestemming opnemen. Ook zijn de kleine bijschriften handig, die een indicatie geven van de plaats. Zo kunt u ook na jaren nog steeds zien op welk dromerig strand u van uw cocktails hebt genoten. De reisdocumenten bieden een beetje variatie. Scan uw vliegtickets, speciale tickets en dergelijke in om uw vakantie fotoboek af te ronden. Deze stukken maken uw herinneringen op een heel bijzondere manier duidelijk. Een kaart van de reisbestemming is ook een geweldige manier om uw foto's te begeleiden. Wees creatief en verzamel wat materiaal op vakantie.

Tips voor een spannend ontwerp

Er zijn veel manieren om een fotoboek te maken. Met een paar kleine trucs kunt u een professioneel album maken van uw vakantiefoto's. Over het algemeen ontspannen grote beelden het oog. Gebruik uw fantastische panoramafoto's om dubbele pagina's te vullen. Op ons hoogwaardige fotopapier worden ook de kleuren briljant geaccentueerd. Als u kleinere opnamen wilt gebruiken, werkt dit het beste in combinatie met grotere secties.

Eenvoudige lijsten, die de foto's enigszins van elkaar scheiden, lijken ook elegant. Reisbladen zijn geweldige sjablonen voor het ontwerpen van een reisfotoboek - neem gewoon een kijkje en raak geïnspireerd.

Maak eenvoudig uw fotoboek

ALDI Foto maakt het bijzonder gemakkelijk voor u om een fotoboek van hoge kwaliteit te maken. Uw geselecteerde afbeeldingen kunnen met een muisklik worden geüpload en zelfs automatisch in de vele afgewerkte sjablonen worden ingevoegd. Zo wordt uw persoonlijke fotoboek snel en eenvoudig gemaakt. U kunt het ontwerp ook vrij en volgens uw wensen maken. Onze grote keuze aan achterzijde.

Bijpassende fotoproducten