Foto op premium canvas met zeer stevige houten frame

Laat uw lievelingsfoto’s afdrukken op een klein of groot canvasdoek van topkwaliteit. Dankzij de fijne structuur van het linnen is het resultaat werkelijk schitterend.

[Toggle]

  • Hoogwaardig linnen doek
  • Stevige houten frame van 4 cm
  • Buitengewoon helder

[/Toggle]

Materiaal

Uw foto wordt afgedrukt op een hoogwaardig linnen doek en op een 4 cm dikke spielijst gespannen.

Ontdek onze meerluiken

Verdeel uw mooiste foto over meerdere canvasdoeken. U heeft de keuze uit diverse combinatiemogelijkheden.

Fotodruk op premium-canvas met dikke lijst

Onze premium foto op canvas beschikt over een extra stevige lijst, die in diverse formaten verkrijgbaar is. Of u nu kiest voor een klassiek liggend formaat (20 x 30 tot 60 x 80 cm), vierkant (30 x 30 tot 80 x 80 cm) of een extra groot panorama (30 x 80 tot 70 x 100 cm): hier vindt u precies wat u zoekt voor adembenemende landschapsopnamen, maar ook voor een klein portret van uw huisdier.

UV-bestendige inkt en een milieuvriendelijke lijst

Het hoogwaardige afdrukproces zorgt ervoor dat uw foto er schitterend uitziet. Bovendien gebruiken wij een speciale UV-bestendige inkt, zodat de afbeelding in de loop van de jaren ook mooi blijft. In een vochtige omgeving of bij sterk schommelende temperaturen kan het zijn dat u het canvasdoek moet naspannen. Met de 8 hardhouten wiggen aan de achterkant van de lijst is dat geen enkel probleem. De wiggen zijn FSC-gecertificeerd, zodat u erop kunt vertrouwen dat ze duurzaam en milieuvriendelijk zijn geproduceerd.

Waar u op moet letten bij een canvasdoek met spielijst

Bij het spannen van het doek wordt aan alle kanten 5 cm van de rand om de lijst gevouwen en daarna bevestigd. Tijdens het bestelproces kunt u uw foto zodanig uitlijnen dat er daardoor geen belangrijke delen van de afbeelding worden afgesneden. Het gedeelte waarop dit van toepassing is, wordt duidelijk aangegeven en is eenvoudig te herkennen.

Canvas klassiek