Foto op canvas ontwerpen met artistieke fotodruk

Laat uw foto afdrukken op een hoogwaardig linnen doek van de ALDI Fotoservice en geef uw huiskamer een artistiek tintje.

[Toggle]

  • Hoogwaardig linnen doek
  • Stevige spielijst van 2 cm
  • Buitengewoon helder

[/Toggle]

Materiaal

Uw foto wordt afgedrukt op een hoogwaardig linnen doek en op een 2 cm dikke spielijst gespannen.

Material

Ontdek onze meerluiken

Verdeel uw mooiste foto over meerdere canvasdoeken. U heeft de keuze uit diverse combinatiemogelijkheden.

onze meerluiken

Ontwerp en bedruk een stijlvol canvasdoek met uw eigen foto

Het materiaal van onze foto op canvas is van hoge kwaliteit, beschikt over een fijne structuur en is daarmee zeer geschikt om te bedrukken: de kleuren van uw foto‘s zullen erop stralen. U kunt kiezen tussen diverse maten, van 20 x 30 cm tot 60 x 60 cm. Zo is alles mogelijk, van een kleine afbeelding voor aan de keukenmuur tot een foto op grootformaat voor de woonkamer. Bepaal zelf welke foto‘s uit uw collectie uw ruimte net dat beetje meer geven en creëer iets heel persoonlijks.

Na te spannen, duurzaam en UV-bestendig

De vormvaste houten lijsten voor onze foto op canvas is FSC-gecertificeerd. Zo kunt u erop vertrouwen dat dit product duurzaam en milieuvriendelijk tot stand is gekomen. De foto op canvas kan, indien noodzakelijk, worden nagespannen met behulp van 8 meegeleverde hardhouten wiggen. Voor een lange levensduur van uw fotodoek wordt gebruikgemaakt van UV-bestendige inkt. Zo blijft uw zelfontworpen foto op canvas ook na vele jaren net zo mooi als op de dag dat u hem kreeg.

Houd rekening met de omslagrand bij uw bestelling

De foto op canvas wordt om de lijst gespannen. Houd er daarom rekening mee dat de randen ter bevestiging omgeslagen worden. Dit kost aan alle vier de kanten ca. 2,5 cm van het bedrukbare oppervlak. Na het uploaden van uw foto wordt deze rand zowel op onze homepage als in de software nauwkeurig aangegeven. U kunt vervolgens de afbeelding zodanig aanpassen en verschuiven dat alle belangrijke elementen goed zichtbaar blijven.

Canvas klassiek